Un Lannister sempre paga els seus deutes —entre ells, ser més reconegut pel teu nom a una sèrie que pel real—

Nikolaj Coster-Waldau apareix a la red carpet del Sitges Film Festival per presentar "Suicide tourist", el nou film del director Jonas Alexander

La mort de la Princesa Shireen va ser la més impactant per a Nikolaj Coster-Waldau, també conegut pel seu alter ego en pantalla, Jaime Lannister. Mirem enrere: cinquena temporada de l'aclamada saga. Melisandre d'Asshai convenç a Stannis Baratheon que la millor manera de sortir triomfal de la batalla és cremant a la seva pròpia filla com a ofrena per al Senyor de la Llum. A l'actor li impacta especialment perquè "una línia de pensament extremista et porta a fer coses horribles". Precisament d’extrems —en concret de vida o mort— tracta "Suicide Tourist", el film que el director danès Jonas Alexander estrena avui a la meca del cinema fantàstic a Catalunya.

 

Un home atordit per la situació terminal en què es troba, pateix una crisi existencial que, mitjançant l'evolució dels esdeveniments, fan que acabi en un hotel on "l'ajudaran a resoldre el seu problema". Teòricament en un indret tranquil i idíl·lic. Teòricament.


 

"Sembla que per a Coster-Waldau és una prioritat desmarcar-se per no passar a ser simplement "aquell actor de Joc de Trons" 

Atrapat tant de manera física com psicològica,

HEBES  MEDIA 2020

Universitat Autònoma de Barcelona

Campus de la UAB, Plaça Cívica, 08193 Bellaterra, Barcelona

Facultat de Ciències de la Comunicació

Segueix-nos!

  • Twitter Icono blanco
  • Blanco Icono de YouTube
  • Blanco Icono de Instagram
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now