realfooders

Font: Europa Press

Carlos Ríos / @carlosriosq

Pioner en el moviment Realfooding, Carlos ha convertit la seva manera de veure l'alimentació en una forma de vida per a milers de persones. El nutricionista defensa el menjar real i denúncia públicament als supermercats que publiciten productes ultraprocessats com si fossin sans.

1,2 milions de seguidors

Ani i Sara / @fit_happy_sisters

Aquestes germanes valencianes sumen més de 400.000 seguidors a Instagram. Es dediquen a viatjar pel món i a captar sumptuosos plats. Les seves publicacions van des de les propostes internacionals fins a menús saludables.

401 mil seguidors

Font: Instagram @fit_happy_sisters

Font: Instagram @mirimchef5

Miriam Pérez / @mirimchef5

Miriam va saltar a la fama després de la seva participació a Masterchef, on va demostrar les seves capacitats culinàries a l'audiència de la televisió pública i va aprofitar la visibilitat per a compartir els seus plats a Internet. Miri, com la coneixen els seus més de 260.000 seguidors, comparteix el seu dia a dia així com receptes divertides i saludables.

263 mil seguidors

Gabriela comparteix amb els seus més de 250.000 seguidors la seva rutina de vida saludable. El perfil d'aquesta influencer està enfocat a la vida sana en tots els seus àmbits, des de l'esport fins al menjar. A més, planeja amb els seus fans cada menú setmanal. Els diumenges es converteixen en una cita indispensable on cuinar al costat d'ella els plats de set dies.

Gabriela Uriarte / @gu_nutricion

259 mil seguidors

Font: Instagram @gu_nutricion

Font: Instagram @midietacojea

Aitor Sánchez / @midietacojea

Aitor recorre el món a la recerca de nous sabors. Els seus viatges, retransmesos amb els seus més de 230.000 seguidors, s'han convertit en el millor guió per al seu menú i en la defensa fèrria d'una dieta saludable encara estant fora de casa. En el seu blog particular desenvolupa els seus projectes sobre el baix consum de sucre i greixos en el menjar del dia a dia.

234 mil seguidors

HEBES WEB-04.png

HEBES MEDIA 2019

Universitat Autònoma de Barcelona

Qui som

  • Twitter Icono blanco
  • Blanco Icono de YouTube
  • Blanco Icono de Instagram
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now