Pila de periódicos

A fons tracta temes d'actualitat que preocupen als joves avui en dia, d'àmbit cultural o social, d'entre altres. Cada dues setmanes t'oferim una temàtica diferent que inclou diversitat de peces. Un tractament pluralista, creatiu i multimèdia

Respresentacions de l'amorPer Sara Bosch, Jordi Cardero i Ana Eguren
00:00 / 28:23

LA CONCEPCIÓ DE L'AMOR

El significat de l'amor per a diferents generacions 

DRET LGTB

No deixar adoptar o casar-se, dos exemples d'homofòbia al sistema

RELACIONS AMOROSES

L'amor en el segle XXI

L'amor és un concepte abstracte i resulta complex trobar una definició universal. És un terme que ha evolucionat i no és entès de la mateixa forma que fa unes dècades. Tractem com es representa l'amor en la literatura i el format audiovisual, l'amor en el col·lectiu LGBT i més, queda't per descobrir-ho.

L'impacte del 

comerç en línia

El comerç en línia ha donat pas a diferents avantatges i facilitats en la societat. D'altra banda, l'e-commerce pot suposar una amenaça pel petit comerç local, ja que arran de la crisi sanitària les compres en línia han augmentat. 

Black Friday

WhatsApp Image 2020-11-19 at 19.01.13.jp

​Música: producció i consum

La música ens envolta dia a dia. Però com és la seva producció i consum? Et parlem de com influeixen les xarxes socials i les plataformes de streaming en la promoció dels artistes, de les grans discogràfiques i dels vinils en el 2020.

IMG_1463.HEIC.heif

Article 

El retorn dels discs de vinil

Podcast

Multinacionals vs autogestió

Multinacional vs. AutogestióPer Andrea Hernández i Albert Pallé
00:00 / 27:25

Entrevistes

Les veus dels músics

Emancipació juvenil

L'emancipació és pels joves un camí on sovint sorgeixen dificultats que el compliquen. Factors com la precarietat laboral o els preus dels lloguers hi influeixen, però, a què s'han d'enfrontar els joves a l'hora d'independitzar-se?

Art urbà a Barcelona

Sovint passegem pels carrers de Barcelona sense adonar-nos del que ens envolta. Molts carrers i espais estan marcats per art urbà, entra per conèixer-los.

2.png

LA DONA EN L'ART URBÀ

Les dones a l’art urbà segueixen lluitant per la presència que mereixen al carrer