ENTREVISTA A IRENE RODRÍGUEZ ORTIZ

"La gent no valora aquesta feina malgrat la seva importància",  Irene Rodríguez Ortiz

Entrevista a la Irene Rodríguez Ortiz, graduada en periodisme i actual Social Media Manager del Diari SPORT

Per Marc Abelló i Carla Altadill

22 d'octubre de 2020

Huawei-P-Smart-Plus.jpg
IMG_3664 2.jpg

 La Irene Rodríguez Ortíz és graduada en periodisme a la UAB l’any 2018. Actualment és la Social Media Manager del Diari SPORT. La Irene té molta experiència com a community manager, ha treballat per institucions i clubs esportius com el FC Barcelona, el Club de Polo de Barcelona i el Trofeu Comte de Godó. També ha treballat  pel grup teatral El Tricicle i l’agència de comunicació ZOOPA.

Què és un Community Manager?

El Community Manager és la persona encarregada de construir i administrar la comunitat online i gestionar la identitat i la imatge d’una marca o institució. Crea i manté relacions estables amb els seus clients i/o usuaris. Porta els perfils de les xarxes sociales i els continguts que publica l'empresa a les xarxes. - IEBS

MEP.png
Clica i descobreix 
molt més!
Vols saber més sobre els community manager?

Vídeo explicatiu sobre els Community Manager. Font: IEBS

Els inicis de la Irene

Com funcionen les xarxes socials?

Perspectives de futur i consells a futurs periodistes

​Més sobre la Irene...

Presentació feta per Ayla Soriano

El Diari SPORT

El Diari SPORT neix el 3 de novembre de 1979. És un diari d'informació esportiva i de distribució matinal que s'edita a Barcelona. L'any 1997 l'empresa va decidir ampliar el seu marcat i va aprofitar les noves tecnologies per crear la versió digital del diari. Des dels anys 2000 l'audiència a la pàgina web ha anat creixent i la seva versió digital s'ha convertit en una part fonamental per entendre els continguts del Diari SPORT. Tanmateix també compta amb perfils a les principals xarxes socials: Facebook, Twitter, InstagramTik Tok.

Seguidors a xarxes Diari SPORT. Carla Altadill