3bandes, tres germanes amb tres maneres de narrar

L'Helena, la Cristina i la Gemma Capdevila són tres germanes que han creat una productora, 3bandes. Les tres tenen perfils molt diferents però alhora hi ha una cosa que les ha permès compaginar les seves maneres de narrar. Totes tres es dediquen al món de l'audiovisual i de la comunicació. 

3 germanes

PROJECTES

3b21c7efd2ba9c119fb8d361acacc31d.png

Oficios artesanales

Pescadores en Mbour

La Cristina és la germana gran i és periodista. Ha cursat del Màster de Periodismo de Viajes de la Universitat Autònoma de Barcelona. Es dedica al fotoperiodisme i és la productora del projecte. A més, ha treballat per a mitjans com: El Temps de les Arts, Núvol, El Periódico, El Nacional i Lleida TV

Cristina Capdevila

FILMOGRAFIA

3b21c7efd2ba9c119fb8d361acacc31d.png
Gemma Capdevila

La Gemma és directora audiovisual, és graduada en Directora de Cinema per l'ESCAC. És la germana mitjana de 3bandes i ha sigut l'encarregada de gravar tota l'experiència de la gira "Nothing but road" conjuntament amb Iñaki Gorraiz. Ha fet una llarga llista de treballs, entre aquests curtmetratges com Grietas i Herencia o el documental Generación 94. 

Helena Capdevila

L'Helena és la germana petita de 3bandes. Ella és productora musical i cantautora, va estudiar producció musical a Microfusa i està cursant el Grau Professional d'acordió al Conservatori del Bruc. Compon música per encàrrec i actua en esdeveniments. Ella  va gravar una cançó com a treball de final de curs dels seus estudis de producció musical de l’Escola Microfusa de Barcelona. Aquest treball la va animar a compondre diferents temes que han conformat l’Ep Fairytales. Un projecte editat per Txabi Ábrego a Almancelles. A Fairytales trobem cançons que fan referència al creixement i fer-se gran, el fet de superar la innocència i també serveix com a crítica a les xarxes socials. És un treball amb quatre cançons d'estil folk amb aire reivindicatiu. 

MÚSICA

3b21c7efd2ba9c119fb8d361acacc31d.png
"Nothing but road"

"Nothing but road" és un projecte que neix de la productora 3bandes durant el confinament, una gira en autocaravana per 10 pobles d'Espanya. L'Helena feia els concerts, la Gemma era l'encarregada de gravar l'experiència i próximament publicarà un documental d'aquest viatge, i la Cristina també ha fet tasques de producció. 

HEBES  MEDIA 2020

Universitat Autònoma de Barcelona

Campus de la UAB, Plaça Cívica, 08193 Bellaterra, Barcelona

Facultat de Ciències de la Comunicació

Segueix-nos!

  • Twitter Icono blanco
  • Blanco Icono de YouTube
  • Blanco Icono de Instagram
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now