"El pes important per Betevé han de ser els continguts" Clara Soteras

Entrevista a la Clara Soteras, especialitzada en SEO i actual coordinadora d'estratègia SEO a Betevé

Per Marc Abelló i Carla Altadill

10 d'octubre de 2020

Huawei-P-Smart-Plus.jpg
IMG_3038.jpg

La Clara Soteras especialista en SEO i treballa com a  coordinadora d’estratègia SEO a Betevé des del 2018. Graduada en Periodisme a la Universitat Autònoma de Barcelona l'any 2015 va decidir fer un Màster en SEO/SEM a KSchool, gràcies a això s'ha pogut especialitzar en aquest àmbit que ja forma una part important de totes les redaccions.

SEO? 

El SEO és el posicionament en els cercadors i l'optimització en els motors de recerca. És un procés que s'utilitza per millorar el posicionament i la visibilitat d'una pàgina web de tots els resultats que apareixen quan es fa una cerca. 

not-0000000091_que-es-el-seo-y-porque-mi
Clica i descobreix 
molt més!

Els inicis

Vídeo editat per Marc Abelló

La Clara i el SEO

Vídeo editat per Carla Altadill

Perspectives de futur

Vídeo editat per Carla Altadill

​Més sobre la Clara...

La Clara és una persona molt activa a les xarxes socials i sempre està molt al dia de les novetats i de totes les xifres. És per això que en el seu perfil de Twitter sempre publica infografies o comparteix dades rellevants com poden ser les tendències o els temes més buscats del dia, novetats en SEO/SEM, etc. 

Les noves tecnologies i sobretot les oportunitats que brinda internet són explotades per la Clara al 100%. És per això que també ha creat la seva pròpia pàgina web on es pot veure tota la seva experiència, últims treballs i també el contacte d'ella.  

Infografia feta per Ayla Soriano

Clica i descobreix 
molt més!
Captura de pantalla 2020-10-09 a las 11.