ENTREVISTA A CABANA MARKET

Cabana Market, dos joves amb un projecte comú

Una iniciativa per donar a conèixer els comerços locals 

Per Àgata Lasheras i Marta Pané

30 d'octubre de 2020

L'Oriol Rodríguez i la Tània León són dos germanastres granollerins que van decidir iniciar un projecte conjuntament. D'una banda, l'Oriol, la seva imaginació i la passió per l'organització d'esdeveniments van tenir la idea de crear un market a Granollers. D'altra banda, la Tània, els seus coneixements de disseny i les seves ganes d'emprendre van decidir unir-se a aquesta iniciativa. I així va néixer Cabana Market, un mercat artesanal jove.

Oriol i Tània

Fotografia realitzada per  Àgata Lasheras

Entrevista realitzada per Àgata Lasheras

Tània León

Una jove de 19 anys estudiant d'un Grau Superior de Gràfica Publicitària i Arts Plàstiques i Disseny a l'Escola Municipal d'Art i Disseny de la Garriga (EMAD).

La seva passió pel disseny i la fotografia han sigut claus per a poder donar forma al projecte, del qual també n'és organitzadora i community manager. La Tània ha sigut l'encarregada de crear el logo i de tots els aspectes artístics del projecte, així com de dissenyar unes bosses amb l'objectiu d'obtenir beneficis per a l'associació Lucharé por ti  princesa Rett. Tot i que el seu futur està encaminat en una altra direcció, seguirà donant suport gràfic a l'Oriol i sempre serà una peça clau del Cabana Market. 

3b21c7efd2ba9c119fb8d361acacc31d.png
Oriol Rodríguez

L'Oriol és un jove de 16 anys que actualment està estudiant 4rt d'ESO. Gràcies a la seva ment creativa i imaginativa, va tenir la idea de crear un mercat per a donar a conèixer empreses poc conegudes del sector del disseny i la creació. També es va encarregar de contactar amb les diferents marques i botigues. Tot i que encara és molt jove, té clar que en un futur vol dedicar-se a l'organització d'esdeveniments i ser wedding planner. A més, ja està preparant el proper Cabana Market que espera que es pugui celebrar al Nadal. 

oriol.png
3b21c7efd2ba9c119fb8d361acacc31d.png

Les botigues del Market

En la primera edició del Cabana Market, celebrada el passat 26 de setembre, un total de 12 botigues  han tingut la possibilitat de mostrar i compartir el seus productes amb els visitants del mercat artesanal. Hi havia tot tipus de botigues: de sabó, de joies, de roba infantil, de manualitats... 

Fotografia realitzada  per Cabana Market

Participants